LONDRA'da açtığı yeni restoranıyla İngiliz basınının gündemine oturan sosyetik kasap Nusret Gökçe, verdiği şef ilanıyla adından söz ettirdi. Nusret, verdiği ilanda e alacağı şefe saatte 12 sterlin yani 150 TL vereceğini ve bahşişlerden de para kazanabileceğini belirtti. Sosyal medyada, saattığı yiyeceklerin bile bu ücretten daha pahalı olduğu dile getirilerek eleştiri yağdı.

Kasaplıkla başladığı kariyerine kendi mekanlarını açarak devam eden Nusret Gökçe ; ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan'ın ardından İngiltere'nin başkenti Londra'da da bir restoran açtı. Gökçe, bu sefer de verdiği iş ilanıyla konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz haftalarda Nusret'in mekanına giden müşterilerin Twitter, Reddit gibi internet sitelerinde ödedikleri hesaba tepki göstermeleriyle gündem olan Gökçe, yeni mekanı için iş ilanı verdi.

The Sun'da yer alan habere göre, Gökçe verdiği iş ilanında restoranında çalışacak olan şefe saatlik ücret ödeyeceğini belirtti.

Günde 157 TL'ye tekabül ediyor

Nusret, işe alacağı şefe saatte 12 sterlin yani 157 TL ödeyecek. Bunun yanı sıra işe alınan şef, bahşiş sistemi üzerinden de para kazanacak.

Bir patates püresi fiyatına işçi arıyor!

Mekanlarındaki fiyat politikasıyla eleştirilen Nusret Gökçe'nin işe alacağı şefe vereceği ücret sosyal medyada gündem oldu

Milyoner'de 1 milyon liralık son soruya kadar geldi! Yanıtı gördüğündeki tepkisi görülmeye değer Milyoner'de 1 milyon liralık son soruya kadar geldi! Yanıtı gördüğündeki tepkisi görülmeye değer

Ünlü şefin, menüsünde yer alan bir patates püresi fiyatına işçi araması sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Çalışanlarına az maaş vermesiyle gündeme gelen Nusret Gökçe'nin, Londra'daki restoranında kesilen bir harcama fişi geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada viral olmuştu. Futbolcu menajeri Muzzi İzzet, 3 tane burger için 3 bin 600 TL ödediğini belirterek duruma isyan etmişti. Gazeteci İsmail Er ise bu fiyatlarla Nusret'in vergi rekortmeni olması gerektiğini savunmuştu. Nusret Gökçe, şimdi de Londra'nın merkezinde restoran açıyor. ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan'da işletmeleri bulunan Nusret Gökçe, Londra'da açacağı yeni mekandaki fiyatlar, büyük tepki çekti.