Ilıcalı, yıllardır parkur performansı ve ada yaşamının ön planda olduğu yarışmada bu sene önemli bir farklılık yaşanacağını söyledi.

"GEÇEN YILDAN DERS ÇIKARDI"

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu, 'Survivor akıl oyunları' diyerek, yeni sezon tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtımını görenler; "Acun geçen yıldan ders çıkardı" ve "Eleştiriler sonrası harekete geçti" şeklinde yorumlarda bulundu. İşte Survivor 2023 hakkında merak edilenler...

Survivor Aleyna ile aşkı doğruladı!

Ünlü model Müslüman oldu Ünlü model Müslüman oldu

"ÖZGE ULUSOY, ASENA, NOUMA'LI SURVİVOR'I ÖZLEDİM"

Survivor'da yapacağı değişiklik merak konusu olan Acun Ilıcalı, dün akşam tv100'de ekranlara gelen 'Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum' programına katıldı. Başarılı televizyoncu, yapımcısı olduğu fenomen yarışmanın yeni sezonu hakkında canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Survivor Dora şimdi ne yapıyor?

53 yaşındaki yapımcı, Candaş Tolga Işık'ın "Survivor 2023'te kimler olacak? Survivor'da bir değişiklik olacak mı?" sorusuna dikkat çeken şu yanıtı verdi:

'HAKSIZLIK' TEPKİSİ!

Eski şampiyonların da mücadele ettiği Survivor All Star 2022'de; Nisa Bölükbaşı, parkur performansı olarak Adem Kılıçcı, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Batuhan Karacakaya ve Çağan Atakan Arslan gibi iddialı rakiplerinin gerisinde kalmasına rağmen SMS oylaması sonucu şampiyonluk ipini göğüslemeyi başarmıştı. All Star sonrası 'haksızlık' eleştirileri günlerce konuşulmuştu. Nagihan ve Batuhan da bu yönde çarpıcı açıklamalar yapmıştı.