• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.099 %2.15
  • ETHERIUM 3.280 %0.86
35°
11:33 GÜNDEM

Kaliforniya'da korkunç bir olay yaşandı. Bir tren kazasında ölen kişinin kopmuş bacağını alıp yürüyen 27 yaşındaki bir adam, polis tarafından yakalandı.

5 gün önce DÜNYA

Japonya'da 60 yaşındaki bir adamın ölen annesinin cesedini 5 yıl boyunca evinde sakladığı ortaya çıktı. Tutuklanan şahsın, annesinin emekli maaşını bankadan çekmeyi sürdürebilmek için bunu yaptığı düşünülüyor.

1 hafta önce DÜNYA

Kenya'da bir çöplükte bulunan cesetler, aylardır süren seri cinayetleri ortaya çıkardı. Bu sabah seri katil olduğu şüphesiyle gözaltına alınan 33 yaşındaki Collins Jumaisi ifadesinde 42 kadını öldürdüğünü ve aralarında eşinin de olduğunu itiraf etti.

2 hafta önce DÜNYA

Pakistan'da ebeveynlerin kızları öldüğünde mezarını demir parmaklıklarla kaplattığı ve kilitlediği iddia edildi. Ülkede hayatını kaybeden kız çocuklarının mezarlardan çıkarılıp tecavüz edilmesi sebebiyle böyle bir önlem alındığı aktarıldı.

1 ay önce DÜNYA

Singapur'da bir kumarhanede kumar oynayan adam, oturduğu masadan 4 milyon Singapur doları (370 bin dolar) kazandı. Heyecandan kalp krizi geçiren talihsiz adam, kumarhanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

1 ay önce GÜNDEM

İzmir'in Bayraklı ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen iğrenç olayda, bir kişi süper marketin arkasında köpeğe tecavüz ederken vatandaşlar tarafından yakalandı.

1 ay önce GÜNDEM

Sosyal medyada dolaşıma sokulan ve Suriyelilere maaş dağıtıldığı iddia edilen görüntüler kısa sürede infiale neden oldu.

1 ay önce GÜNDEM

İstanbul'da yaşayan Ayşe Ö., kendisini aldattığı gerekçesiyle Cüneyt M.'den boşandı. Boşanmadan sonra ise Cüneyt M., Canan M. ile evlendi. Yeni eş Canan M., Ayşe Ö.'nün, Cüneyt M. ile evli olduğu sırada gönderdiği özel fotoğraflarını Ayşe Ö'nün arkadaşlarına göndererek kadına da tehdit ve hakaret dolu mesajlar attı.

1 ay önce GÜNDEM

İstanbul Kadıköy’de kaydedilen görüntüler şaşkınlık yarattı. Bir lisenin arka bahçesinde iki kişi cinsel ilişkiye girdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD'nin New York şehrinde maskeli bir adam, sokakta arkasından yaklaştığı kadını kemer ile boğup bayılttıktan sonra arabaların arasına götürerek tecavüz etti.

Trend Haberler

Ülkeyi ayağa kaldıran seri katil dehşeti! Eşi dahil 42 kadını öldürdü!
Ülkeyi ayağa kaldıran seri katil dehşeti! Eşi dahil 42 kadını öldürdü!
1
Ölen annesinin cesedini 5 yıl boyunca evde sakladı
Ölen annesinin cesedini 5 yıl boyunca evde sakladı
2