Anne ve babasını kaybeden ancak amcası tarafından bağrına basılan Cuma Ali Toz ile birbirlerini 4 yıldır çok seven Hatice Ç.’yi birbirine kavuşturmak için, Nurhak Kaymakamı Özgür İşçimen kızın ailesi ile görüşerek maddi manevi her türlü destek olacağını belirterek nişanlanmalarına izin verilmesini istedi. Bunun üzerine aile birbirini seven iki gencin isteğine olumlu cevap verdi.

 Çiftin söz yüzüklerinin kurdelasını  ise Nurhak Kaymakamı Özgür İşçimen kesti. Genç çiftin mutlu olmalarına vesile olan Kaymakam Özgür İşçimen ise Nişan merasiminde aile kurumunun önemine değinerek şunları söyledi; “İyi bir aile güçlü bir toplum demektir. Evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gelin ve damat adayı gençlerin aileleri de bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımız Özgür İşçimen başta olmak üzere kurum müdürlerimize çok teşekkür ederiz dediler.

Nişan törenine Kaymakam Özgür İşçimen, Kurum amirleri, genç çiftin yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.

AVM’de alışveriş yapan bir kadın kocasına tasma takıp gezdirdi! AVM’de alışveriş yapan bir kadın kocasına tasma takıp gezdirdi!