İnternet üzerinden verilen satılık bebek ilanını görenler şoke oldu. Ebeveyn olduklarını iddia eden bazı kişiler, internet üzerinden bebeklerini satışa çıkarmaya başladı. Verilen bazı ilanlarda bazı bebeklerin daha dünyaya bile gelmediği görüldü. Kan donduran ilanlarda kimi 40 günlük bebeği için 100.000 TL İster iken 2 Nisan 9 aylık hamile olduğunu söyleyerek henüz Doğmamış çocuk için 170.000 TL talep etti.

SATILIK BEBEK İLANI VERDİLER

Internet üzerinden ilan açan bazı kişilerin bebek satmaya çalıştığı görüldü. Kan donduran ilanlarda kimi 2 aylık kimi 40 günlük Kimi de doğmamış olan bebekler için para istendi. Sözde ebeveyn olduğunu söyleyen bir kişinin satılık bebek ilanına yazdıkları ise akıllara durgunluk verdi. Şahıs, ''Bende kız bebek var 40 günlük. Ücret talebim var. Karşılayana evlatlık vermek istiyorum. 100 bin istiyorum. Para hesabıma gelir, bebek adrese gider.'' ifadelerini kullandı.

Müge Anlı’da stüdyo buz kesti! Getirdin Suriyelileri yuvamızı yıktın Müge Anlı’da stüdyo buz kesti! Getirdin Suriyelileri yuvamızı yıktın

O kişiye tutar haber ekibe ulaştı. Ebeveyn olduğunu söyleyen şahıs ekiple Bebeğin fotoğraflarını ve şartları paylaştı.

Samsun'da yaşadığını söyleyen kişi bebek için 100.000 TL istediğini belirtirken para gelir gelmez de bebeği alıp getireceğini söyledi.

Başka bir ilanda ise 9 aylık hamile olduğunu söyleyen bir kadının henüz doğmamış bebeğini satmak için paylaşım yaptığı görüldü. Kadının ilanın altına numarasını koyması da dikkat çekti.

O kadınla da iletişime geçen Star Haber muhabirini yabancı uyruklu bir pazarlıkçı karşıladı. Yabancı uyruklu kadın Türkiye'de oturma izni olmadığını belirterek bebeği sattıktan sonra memleketine döneceğini söyledi.

Doğmamış bebek için 170.000 TL isteyen kadın başka biriyle anlaştığını, her şeyin halledildiğini dile getirdi.