• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.380 %-0.97
  • ETHERIUM 3.250 %3.67
18°
3 ay önce EKONOMİ

Mobil hat kullanan herkesten her at kesilecek Özel İletişim Vergisi'ne 2024 yılının başlamasıyla zam geldi. Zamlar Resmi Gazete'de yayınlandı.

3 ay önce DÜNYA

İngiltere'nin Uzay Bakanı Andrew Griffith, Güneş ile Mars'ı, Jüpiter ile de Satürn'ü karıştırdı. Tüm İngiltere'de alay konusu oldu.

3 ay önce DÜNYA

Almanya'da çiftçiler 8 Ocak Pazartesi günü, federal hükümetin tarımsal motorin desteğini iptal etme, araç vergi muafiyetlerini kaldırma ve kamyon ücretleri ile karbon vergilerini artırma kararlarına karşı protesto gösterisi düzenleyecek.

3 ay önce DÜNYA

Meksika'da 19 yaşındaki bir şahıs, kız kardeşinin kesik başıyla caddede yürürken polis tarafından yakalandı. Şahsın kız kardeşinin çıplak cesedi ise birkaç yüz metre ötedeki bir benzin istasyonunda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Konya'da 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden çoban, sürü sahipleri tarafından dövülüp cinsel istismara uğradı. Devamlı istismara uğrayan ve kadın kıyafetleri giydirilen çoban, görüntüleriyle de tehdit edildi.

4 ay önce DÜNYA

Brezilya'da bir kadın, kocasının kendisini yeğeni ile aldattığını öğrendikten sonra kocasının cinsel organını kesip klozete attı. Öfkeli kadın savunmasında cinsel organın bir daha yerine dikilmemesi için böyle yaptığını söyledi.

4 ay önce EKONOMİ

Gelir İdaresi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsünde görev yapmak üzere 1.360 kişi işe alınacak.

4 ay önce DÜNYA

Nijerya'nın kuzeyindeki Plateau eyaletinde çobanlar ile çiftçiler arasında çıkan çatışmada 16 kişi hayatını kaybetti. Çatışmanın neden çıktığına yönelik herhangi bir açıklama yapılmazken, eyalet valisi yaşananları "barbarca ve acımasız" ifadelerini kullanarak kınadı.

4 ay önce GÜNDEM

İstanbul'da Hollanda plakalı bir aracın sürücüsü, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı başka bir sürücünün önünü kesip aracını yumrukladı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

4 ay önce GÜNDEM

Afyonkarahisar'da bir evde 4 kişinin ölü bulunmasıyla ilgili kan donduran gerçek ortaya çıktı. Akşam saatlerinde çocuğunu görmek için eve gelen M.M.T.'nin olumsuz yanıt alınca eski karısını, baba ve annesi ile anneannesini öldürüp kaçtığı ortaya çıktı.