Süper ligin 8. Haftasında Sivassporla oynan lig maçında kırmızı kart gören sergen yalçın müsabaka hakemine yönelik hareketleri nedeniyle bir resmi müsabakadan men edildi.

13 bin TL’de para cezası verilen Yalçın, Medipolbaşakşehir maçında takımın başında olamayacak.

Diğer yandan Medipolbaşakşehir maçın hazırlıkları Beşiktaş’ta devam ediyor. Konuyla ilgili kulüpten bir açıklama yapıldı.

Milli araya 17 puanla 3. Giren siyah beyazlılar süper ligin 9. Haftasında, 15 Ekim Cuma günü Medipolbaşakşehire konuk olacak.

COSEF’E 1+1+1 TEKLİF

Kahramanmaraş’ın Sultanları 6’da 6 Yaptı 0 3 Kahramanmaraş’ın Sultanları 6’da 6 Yaptı 0 3

Beşiktaş yönetimi 3 senelik anlaşma isteyen Brezilyalı yıldız Cosef’e her yıl yenilenecek yeni bir sözleşme önerecek. Görüşme ise Ocak ayında gerçekleşecek.

Beşiktaş 23 gün içinde hayati öneme sahip 6 kritik karşılaşma yapacak. Siyah Beyazlılar Kasım ayındaki milli araya kadar 4’ü süper lig, 2’si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 6 maça çıkacak. Bu periyot Beşiktaş’ın Türkiye ve Avrupa’daki kaderini belirleyecek.

Adanademirspor ve AFC Ajax karşılaşmalarından kayıpla ayrılan Beşiktaş Sivasspor zaferiyle yükselişe geçmişti. Başakşehir maçının ardından Sporting Lizbon’u ağırlayacak.

mücadele sonrasında ligde üst üste Galatasaray derbisi ve Hatayspor müsabakaları oynanacak olan Kara Kartal zorlu 2 kapışmanın ardından Sporting Lizbon deplasmanına gidecek.