CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, bir dizi ziyaret ve görüşmeler içini bu sabah Bursa’ya geldi. Öztunç, ilk olarak CHP’nin “Zeytin Ağacıma Dokunma” sloganıyla başlattığı açıklamaların ikincisi Mudanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.

Daha sonra CHP Gemlik İlçe Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelen Ali Öztunç, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

“ONUN FAYDASI OLSA KENDİSİNE OLUR, SANA NE FAYDASI OLACAK TAYYİP BEY, ALLAH AŞKINA”

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı! Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı!

Gemlik Belediyesi'ni yerel seçimlerde kazandıklarını anımsatan Öztunç, "Gemlik’te iktidarız, Türkiye’de iktidar olacağız. Buna emin olun. İktidara geldiğimizi görüyorlar. O yüzden eviriyorlar, çeviriyorlar… Masa başı filmler çeviriyorlar. Seçim yasasını değiştirelim, şunu yapalım, eski bilmem ne genel başkanından medet umuyorlar. Onun faydası olsa kendisine olur, sana ne faydası olacak Tayyip Bey, Allah aşkına. Yasayı değil, masayı da kasayı da değiştirse, neyi değiştirirse değiştirsin gitti gidiyor bunlar. Hiçbir şekilde bunların geri dönüşü yok. Millet bıktı bunlardan” diyerek AKP ve MHP’nin hazırlayıp TBMM Başkanlığı’na sunduğu Milletvekili Seçim Kanunu değişikliği teklifini eleştirdi.