27 yıl aradan sonra ilk kez Şahin Balcıoğlu ve Mustafa Buluntu arasında iki adaylı bir seçimin gerçekleştirildiği KMTSO’da, sabah saat 09.00`den itibaren başlayan seçim akşam saat 17.00’da sona erdi. Seçime üyeler büyük ilgi gösterdi.

KMTSO Meclisi seçimlerinde açılan 29 sandıktan; 21 sandık beyaz, 5 sandık mavi ve 2 sandık bağımsız sonuçlandı.

71efc2c3-ef81-43b6-9bfb-446a46e540e7

Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Hesabınızdan her ay kesilecek! Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Hesabınızdan her ay kesilecek!

KMTSO Meclisi seçimlerinde Buluntu'nun Beyaz listesi fark attı:

Bu sonuca göre Mustafa Buluntu'nun Başkan olması kesinleşti.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mustafa Buluntu, "KMTSO tarihinin en yüksek katılımlı seçimini yaşadık. 29 sandıktan 21 sandık Beyaz oy pusulası, 5 sandık mavi oy pusulası ve 2 sandık bagımsız meclis üyesi ile açık ara kazandık. Biz şimdi, yeni ve beyaz bir sayfa daha açıyoruz. İnanıyorum ki, yeni meclisle Kahramanmaraş'a ve Türkiye’ye hizmet yolunda çok önemli şeyler yapacağız. Seçimde görev alan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. KMTSO personeline teşekkür ediyorum. Seçim güvenliğini sağlayan Kahramanmaraş valimize, emniyet müdürümüze ve Kahramanmaraş emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Editör: Okebeli83 Okebeli83