Alınan bilgiye göre, Yörük Selim Mahallesinde 11 günlük bebek ve 18 yaşındaki annesi, babaları tarafından sokağa atıldı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ve konuyu duyuran Yörük Selim Mahalle Muhtarı Akif Neşnat, şu ifadelere yer verdi:

bebek

"Mübarek Ramazan ayında yeni doğmuş 11 günlük bebek 18 yaşındaki annesi ile birlikte sokağa atılmış İnsanlığını yitirmiş baba el kadar bebeği ve annesini yapayalnız ortada bırakıp kaçmış. Yörük selim mahallesi muhtarı olarak anne ve bebeğe sahip çıktık. Yaşayabilmeleri için gerekli olan ev, ev eşyaları gıda mama bez giyim gibi bütün ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Vicdansız merhametsiz insanların kötülüğünü bir nebze olsun yok etmek görevimiz. İyiliği çoğaltıp bu anne ve yavruyu güldürebilirsek ne ala. Cennet kokulu bu yavruyu sahipsiz bırakmayacağız."

Mahalle muhtarı Akif Neşnat'ın sosyal medyadaki bu paylaşımı sonrasında hayırseverler yardım yapmaya başladı. 

279482617-3201399113520152-8506704710794347159-n

Seksi model yarı çıplak poz verdi!  Seksi model yarı çıplak poz verdi! 

Yaklaşık 2 saat içerisinde birçok kişiden yardım için dönüş olduğunu belirten Neşnat, yeni bir ev kiralayarak anne ve bebeği yerleştirdiklerini, evin de içerisine yeni eşyalar aldıklarını, yardımda bulunan bütün hayırseverlere teşekkür ettiğini söyledi.