Şampiyonaya; Kahramanmaraş’ın yanı sıra, Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Malatya, Hatay, Niğde, Bingöl, Elazığ, Bitlis, Diyarbakır, Adana, Mersin, Şırnak, Kayseri ve Sivas’tan sporcu grubu katıldı.

Yarışmalar sonrası şampiyonluğu Malatya’ dan Erkan Aktı kazanırken, ikinciliği Kayseri’den Mehmet Bahçeçi, 3 ve 4’üncülüğü Hatay ilinden Yusuf Bakırcı ve Gaziantep ilinden Ulaş Sayılır elde etti.  

Futbolculara mermi yağdırdılar! Futbolculara mermi yağdırdılar!

Kahramanmaraş’tan Talat Özdemir, Metin Kazancı, Şemsettin Azimli, Ömer Tuğrul, Abdullah Odunkıran, Harun Has, Veysel Yıldızlar, Mehmet Beşçocuklu, Ahmet Oğulmuş, Talip Kurt, Şaban Arıkan son 16’ya kadar çıkarak başarılı sporcular arasına adlarını yazdırdı.
Şampiyonada dereceye giren sporcular 1. Erkan Aktı’ya Gençlik ve spor İl Müdürü Cemil Boz, 2. Mehmet Bahçeci’ye, Gençlik ve Spor Onikişubat İlçe Müdürü Kadir Gemci’ye kupa ve madalyaları takdim etti. 

Şampiyona sonrası sporcuları tebrik eden Kahramanmaraş Genlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, “16 ilden 69 sporcu katıldığı ve büyük ilgi gören Bilardo Şampiyonası oldukça güzel maçlara sahne oldu. İl Temsilcisi Ali Osman Yaman başta olmak üzere tüm emeği geçen herkesi kutluyorum. Şampiyonaya katılım sağlayan bütün illerin sporcularını tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.   

Yaman; “Oldukça başarılı olduk”

Bilardo İl Temsilcisi Ali Osman Yaman ise, “Oldukça geniş katılımlı bu turnuva ile camiamızın bağlarını daha da güçlendirmeyi amaçladık. Oldukça da başarılı olduk. Bu turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum ve başarılı olan arkadaşlarımızı da yürekten kutluyorum. Bilardo etkinlikleri önümüzdeki süreçte daha da artan bir tempoda ve çok daha geniş katılımlarla devam edecek. Etkinliklerimiz ve turnuvalarımız, her geçen yıl daha fazla kitlelere ulaşıyor. Bu da bizleri bir hayli memnun ediyor. Bu Bağlamda bizlerin her zaman yanında olan turnuvalarımızı yakından Takip eden Gençlik spor İl Müdürümüz Cemil Boz beye ve Onikişubat İlçe Müdürü Kadir Gemci beye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Pusula1 Pusula1