2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimleri, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde yapıldı.
Kahramanmaraşspor'un da yer alacağı 2022-2023 Sezonu TFF 3. Lig Grup Kura çekimlerine Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı. 2022-2023 sezonunda 53 takımın mücadele edeceği TFF 3. Lig'de, 1 ve 3. Grup 18'er, 2. Grup ise 17 takımla oynanacak. Yeni sezon 3-4 Eylül 2022 tarihinde başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023'te sona erecek.
Kahramanmaraşspor, 2022-2023 Sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek. TFF 3. Lig 2. Grupta 17 takım mücadele edecek. Grup lideri direk, 2.Lige çıkarken, 2, 3,4 ve 5.sıradaki takımlar Play-Off oynayacak. Play-Off'tan bir takım daha 2.lige çıkarken son 3 sırayı alan bir alt lige düşecek.

Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen kura çekimi; Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Törene kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Volkan Can: "Kulüplerimizle sürekli iş birliği içinde olacağız"

2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, törende yaptığı konuşmada, birlik beraberlik ve fair play içinde bir sezon dileğinde bulundu. Can, "Biraz önce 2. Lig gruplarının kura çekimini gerçekleştirdik, şimdi de 3. Lig gruplarının kura çekimi için karşınızdayız. İnşallah birlik ve beraberlik içinde güzel bir sezon geçiririz. İçinizden gelen birisi olarak sorunlarınızı biliyorum. Sizin dertleriniz bizim dertlerimizdir. İnanın 15 gündür inanılmaz mesai harcıyoruz. Sayın Başkanımız Mehmet Büyükekşi alt liglere büyük önem gösteriyor. Buradan şu müjdeyi verebilirim, geçen seneki ücretler revize olacak. 4'er takım düşecekti, 3'er takım olarak değiştirdik. TFF yönetimi olarak kulüplerimizle iş birliği içerisinde, güven, adalet, şeffaflık ilkesiyle hareket edeceğiz. Çözüm odaklıyız. Alt ligleri hep beraber daha iyi noktalara getireceğimize inanıyoruz." dedi.

Alpedo Kahramanmaraş rakibine göz açtırmadı! Alpedo Kahramanmaraş rakibine göz açtırmadı!

Kahramanmaraşspor'un yer aldığı 3.lig 2. Gruptaki rakipleri söyle:
Ergene Velimeşespor (Tekirdağ)
Bayrampaşaspor (İstanbul)
Bulvarspor (İstanbul)
Darıca Gençlerbirliği (Kocaeli)
Ayvalıkgücü Belediyespor (Balıkesir)
Kuşadasıspor (Aydın)
Elazığ Karakoçan FK
Eynesil Belediyespor (Giresun)
Gümüşhanespor
Karaman FK
Iğdır FK
Orduspor 1967 
Ofspor (Trabzon)
Alanya Kestelspor (Antalya)
Kırıkkale Büyük Anadoluspor
Turgutluspor (Manisa)

Editör: Pusula1 Pusula1