Uçakların inmediği, sürekli seferlerin iptal edildiği Kahramanmaraş Havalimanında, bugün skandal bir gelişme daha yaşandı.

Kahramanmaraş’tan 09:45’te Ankara’ya uçması gereken TK 7559 sefer sayılı Türk Hava Yoluna ait uçak, yolcuların aklıyla dalga geçer cinsten bir sebeple hareket saatinden yarım saat önce uçuşu iptal etti.

İptal gerekçesi olarak önce ‘Hava Muhalefeti’ gerekçe gösterildi.

ttyuhy

TikTok'ta rezillikler bitmiyor! "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" TikTok'ta rezillikler bitmiyor! "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında"

Güneşli, rüzgarın olmadığı ve hava sıcaklığının 35 derece olarak ölçüldüğü kentte yolcuların iptal gerekçesine tepki göstermesiyle bu kez de ‘Operasyonel’ nedenlerle uçuşun iptal edildiği açıklandı.

Yaşanan bu durum Kahramanmaraşlı yolcuları isyan ettirirken, türlü bahanelerle iptal edilen uçuşun gerçek nedeninin uçaktaki yolcu sayısının azlığı olduğunu öne sürüldü.

Yolcuların yaşadığı tahlilsizlik bununla da sınırlı kalmadı.

Mağdur edilen yolcular, THY’nin bugün gün Kahramanmaraş’tan Ankara’ya 17.40’da düzenlenecek uçağına alınmayıp, Gaziantep’ten uçmaları yada aktarmalı gitmeleri tesviyesinde bulunuldu.