Yıl boyunca iç turizmi geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiren Rotahane, turizme katkı sağlayan şehir ve kurumları ödüllendirmek amacıyla Yıldız Ödülleri Gecesi düzenledi. 

Konya'da sürü sahipleri, 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden çobana kadın kıyafeti giydirip tecavüz etti Konya'da sürü sahipleri, 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden çobana kadın kıyafeti giydirip tecavüz etti

Beşiktaş'ta bulunan bir otelde gerçekleştirilen geceye Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ve kızı Yelda Demirören Kalyoncu, Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Oktay'ın eşi Margaux Oktay, sanatçılar Oktay Kaynarca, Ziynet Sali, Özcan Deniz, Nilgün Belgün ve Suzan Kardeş'in yanı sıra siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Rotahane Kurucuları Pervin Ersoy ve Bilge Kuru ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenin sunuculuğunu ise Serkan Çağrı ve Ebru Akel yaptı.

AMACIMIZ TÜRKLERİN DE TÜRKİYE'Yİ GEZİP KEŞFETMESİ

3,5 yıldır yürütülen turizmde farkındalık projesi Rotahane'nin kurucusu Pervin Ersoy, geceyle ilgili yaptığı açıklamada, "En büyük amacımız Türklerin de Türkiye'yi gezip keşfetmesi. Yurt dışında insanlar kendi ülkelerini köylerine, kasabalarına varana kadar gezip dolaşıyorlar ama Türkiye'de Türkler, ülkelerini istediği kadar gezmiyor. Pandemi dolayısıyla hızımızı kesmemize rağmen 40 şehre ulaştık" dedi.

Tüm gelirinin Turizm bölümünde okuyan ihtiyaç sahibi gençlere aktarıldığı törende ödüle layık görülen şehirler ise şöyle:

Kastamonu -  Yılın Eko-Turizm Şehri 
Gaziantep - Yılın Gastronomi Şehri
Balıkesir - Yılın Keyifli Yaşam Şehri
Kahramanmaraş - Yılın Yenilikçi Turizm Şehri 
Edirne - Yılın Festival Şehri
Afyon - Yılın Parlayan Yıldız Şehri 
Çankırı - Yılın Sağlık Turizmi Şehri 
Çanakkale - Yılın Müze Şehri 
İllerle bütünleşen markalar ödülüne layık görülenler ise şöyle:
Edirne - Pereja
Gaziantep - Sanko
Karabük - LC Waikiki 
Geceye sponsor olan Four Seasons, The BO Viera ve DenizBank; Rotohane'yi destekleyen markalar, Arzum Okka, Parla Fine Jewellry, Lavin Event, Click34'e de gece de plaket verildi.