200 ile 500 TL arasında değişen iftar fiyatlarına tepki gösteren Gaziantepliler, ‘Gastro KAZIK kenti GAZİANTEP’ nitelemsi yaptıkları şehirlerine alternatif olarak Kahramanmaraş’ı adres gösterdi.

Türkiye’nin en pahalı kentlerinin başında gelen Gaziantep’te iftarlık menülerinde diğer illere oranla çok pahalı olması vatandaşların ne otellerdeki restoranlara, nede şehir merkezindeki önemli marka lokantalara iftarlık menülerinin en düşüğünün 200 TL ve en pahalısının da 500 TL’ye çıktığı için gitmedikleri belirtildi. Bu neden Gaziantep’ten 200 kilometre kahramantv yetr çaldığın haberleriuzaklıktaki Adana’da 80 TL, 70 kilometre uzaklaktaki Kahramanmaraş’ta 70 TL, 130 kilometre uzaklıktaki Şanlıurfa’da 85 TL ve Kilis’te de en fazla 90 TL’ye iftarlık menü bulunduğu belirtildi.

Eski damat katliam yaptı! 4 ölü! Eski damat katliam yaptı! 4 ölü!

gastronomi-diye-diye-gastrokazik-yapiliyor

ADANA-GAZİANTEP ARASINDA İFTARLIK MENÜDE 120 TL FARK EDİYOR

Adana’nın ünlü bir restoranının sahibi Tiktok’ta yayınladığı videoda tüm menüleri tek tek anlatarak 80 TL’ye satıldığını açıkladığı ancak Gaziantep’te iftarlık menülerin fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle otel ve restorantların ceplerine çok para indirdikleri iddia edildi.