AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, sele teslim olan Gündere ve Geçit Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Elbistan Mehmet Gürbüz Elbistan’da arifesinde sağanak yağışın sele dönüşmesi sonucunda ilçeye bağlı Gündere ve Geçit Mahallesi’nde sel yaşandı. Evliya Mahallesi'nde kuru dereyi taşıran sel yağmur suları, mahalle içindeki yolları göle çevirdi.

Gurbetçi terörü! Hadi bunları Hollanda da yapsana! Gurbetçi terörü! Hadi bunları Hollanda da yapsana!

Hızla akan sel suları, mahalle halkına  korku dolu anlar yaşattı.

Selde, bir otomobil ve biçerdöverin aparatı sel sularına kapılarak sürüklendi. Vatandaşlar, sel sularının evlerine girmemesi için önlem almaya çalıştı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş ile parti yönetimi, selin vurduğu mahalleleri ziyaret etti.

Her iki mahallede de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Selin doğurduğu maddi zararı telafisi noktasında AFAD ve ilgili kurumların çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, AK Parti heyeti mahalle muhtarlarından da kapsamlı bilgiler aldı.