AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı İl Başkanı, Milletvekilleri, Belediye Başkanlarıyla birlikte Ramazan Bayramı’nın birinci gününde tam kadro sahaya inerek, bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşları ziyaret eden AK Kadrolar, hem bayramlaştı hem de sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakibi belli oluyor! 6'lı Masa'nın adayını açıklayacağı tarih netleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakibi belli oluyor! 6'lı Masa'nın adayını açıklayacağı tarih netleşti

Halkın inancıyla kurulan, gücünü milletten alan ve 2001 yılından bu yana geçen sürede millete hizmet yolunda mesai menfuru gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren AK Parti, Kahramanmaraş’ta da güçlü kadrolarıyla yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bu çerçevede her fırsatta sahaya inerek, vatandaşlarıyla hemhal olan ve çözüm odaklı siyaset anlayışıyla sorunları yerinde dinleyen AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, var olan talep yâda sorunları çözüme kavuşturma noktasında büyük bir gayret gösteriyor. Ramazan Bayramı’nın ilk gününde de İl Başkanı, Milletvekilleri, Belediye Başkanları eşliğinde yine tam kadro olarak sahaya inen AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, vatandaşlar ve STK Temsilcilerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

GÜVENÇ, BAYRAMI ÇAĞLAYANCERİT VE PAZARCIK’TA KARŞILADI
Bu anlamda TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, bayram ziyaretlerine Çağlayancerit teşkilatıyla start verdi. Çağlayancerit İlçesi sonrası Pazarcık’a geçen Güvenç, burada da teşkilat mensuplarıyla bayramlaşarak, programını noktaladı.

SEZAL, GÖRGEL, GÜNGÖR VE KARA STK’LARLA BAYRAMLAŞTI
Bayram ziyaretlerinin bir başka adresi ise kentteki STK’lar oldu. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, STK bayramlaşmaları kapsamında Memur-Sen, İhya Vakfı, Rıdvan Hoca Vakfı, Ülfet Vakfı, Hayır ve İhsan Vakfı ile Önder İmam Hatipliler Derneği’ni ziyaret etti. Oldukça verimli geçen bayram ziyaretlerinin ardından geçen aylarda vefat eden Merhum Milletvekili İmran Kılınç’ın kabri başında dua edilerek, ailesine ziyaret gerçekleştirildi.  

ÖÇAL, NURHAK, EKİNÖZÜ VE ELBİSTAN İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ
Öte yandan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal’ın ise bayram ziyaretleri kapsamındaki ilk durağı Nurhak İlçesi oldu. Nurhak’ta AK Parti İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra Cumhur İttifakının ortağı MHP ilçe Başkanlığını da ziyaret eden Öçal, akabinde Ekinözü İlçesi’ne geçti. Burada da yine partisinin ve MHP ilçe teşkilatının bayram kutlamalarına katılan Öçal, son olarak Elbistan İlçesi’ne geçti. Elbistan’da parti mensuplarıyla bayramlaşan Öçal, daha sonra Günderesi’nde oluşan sel baskını sonrası hasar tespit çalışmalarını bölge halkı ile birlikte yerinde inceleyip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

SEZAL TÜRKOĞLU’NDA

Ramazan Bayramı münasebetiyle, Kahramanmaraş Milletvekili Cihat SEZAL, Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin OKUMUŞ ile birlikte, geçtiğimiz yıl Suriye'de İdlib bölgesinde askeri birliğe düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan DEMİR'in ailesini ziyaret ederek, Ramazan bayramını tebrik ettiler.