Cumhurbaşkanı Erdoğan il başkanlarına konuştu, parti içine dönük kibir uyarısı yaptı. Daha önce Ak Parti’de her düzeyde ciddi bir kibir ve böbürlenme sorunu var diyen eski Ak Parti’li vekil Mehmet Metiner Erdoğan’ın uyarısı üzerine yandığımızın resmidir deyip Yenişafak gazetesindeki köşesinden veryansın etti.

Erdoğan’ın konuştuğu gün Ak Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar’ın sosyal medya üzerinden verdiği kısa ama manidar mesajda dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski yol arkadaşları da en sert muhalefeti kibir, yolsuzluk, israf ve adam kayırma eleştirileriyle yapıyor.

Davutoğlu, Kayseri ziyaretinde bir Ak Partili vatandaşın ‘Erdoğan’a ihanet ettin tepkisine’ de aynı başlıklar üzerinden cevap verdi.

Ak Parti içindeki kibir tartışmasının taraflarından Mehmet Metiner’in Habertürkte katıldığı programdaki sistem ve ekonomi üzerine öz eleştirileri de dikkat çekti.

AK Parti'de 6 il başkanı değişti! AK Parti'de 6 il başkanı değişti!

Erdoğan’ın uyarıları hem parti içinden hemde dışından yükselen eleştirilerle birlikte AK Parti’de ve ittifakta rahatsızlık iddiaları gündeme oturdu.