Bıçaklanarak yaralanan adam bankta horlayarak uyuya kaldı Bıçaklanarak yaralanan adam bankta horlayarak uyuya kaldı

Bir çok sivil toplum kuruluşu ile birlikte Keşdağı ( Muhsin Dağı ) giden Dağaslanları Doğa Kondisyon Kulübü Dernek Başkanı Hikmet Besni , gazetemize yaptığı açıklamada :

Muhsin başkana şehit olduğu yerde bir fatiha okumanın mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.

Hikmet Besni: Saat 7'de Kahramanmaraş tan hareket ettik. Saat 8'30 da Kızılöz köyüne vardık, hazırlıklarımızdan sonra 35 kişi olarak muhsin başkanın şehit olduğu 2100 rakımlı Muhsin dağına hareket ettik. Takriben 11'5 km gidiş gelişimiz sürdü, dönüş saatimiz 2'30gibi Kızılöz köyüne döndük. Kar kütlesi takriben 1'5/2 mt civarında olup zirvenin kuzey yamaçlarında orta şiddetli rüzgar vardı. Muhsin başkanın helikopterinin düştüğü noktada kuran okuyup, dualar edildi, Muhsin başkanla ilgili anılar anlatılır dönüşe geçtik. Güzel bir faaliyet oldu. Katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ulaşımda dağaslanları doğa kondisyon ekibine destek olan Kahramanmaraş büyükşehir belediyesine şükranlarımızı sunuyoruz...” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu  Şehit eden FETÖ kanlı cinayetinde Muhsin Başkan ile birlikte 5 kişi daha şehit olmuştu.

İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş ‘in yardım çığılıkları halen insanların kulaklarından gitmedi.

Yiğit Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ve beş yiğit için düştükleri yerde Kur’an-ı Kerim okunarak dua edilmesi duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.