Vali Coşkun ve eşi, huzurevindeki yaşlılara karanfil takdim ederek Kurban Bayramını tebrik etti.

Ziyaret esnasında yaşlı büyüklerimizle bir süre de hasbihal eden Vali Coşkun, “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Kurban Bayramı dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarını almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz büyüklerimizin sağlık durumu ve moral motivasyonları gayet iyi. Devletimiz, büyüklerimiz için tüm imkânlarını seferber etmiş durumda. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Vali Coşkun, daha sonra ise Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sağlık çalışanlarımıza ve hastalara ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Başhekim Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi’den bilgiler alan Vali Coşkun  daha sonra hastaları odalarında ziyarette bulunarak gül takdim edip bayramlarını kutlandı.

Gurbetçi terörü! Hadi bunları Hollanda da yapsana! Gurbetçi terörü! Hadi bunları Hollanda da yapsana!

Burada bir değerlendirmede bulunan Vali Coşkun, "Bugün Hastanemizi ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlarımıza hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de bayramlarını kutlamak istedik. Tüm hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Hastaların durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Coşkun, hasta yakınları ile de bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladı. Hastalar ve yakınları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun ve eşine nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Son olarak Hastane personeli ile de bayramlaşan Vali Coşkun, tüm sağlık personeline gösterdikleri fedakârlık ve özveriden dolayı teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaretler esnasında Vali Coşkun’a, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Vehbi Şirikçi de eşlik etti.