Halkın sorunlarını dile getiren Başkan Kılıç, “Ilıca halkı, esnafı ve ılıca muhtarından dinlediğimiz kadarıyla büyükşehir yasasının değişmesinden sonra hiç bir hizmeti alamadıklarını ilettiler. Bölgede, gelen turist ve misafirlerin vakit geçirecekleri, çocukların eğlence parkı olmadığını, temizlik konusunda yetersiz kalındığını, Büyükşehir Belediyesine ait 22 dönüm yer olmasına rağmen yıllardır atıl durumda olduğunu verilen sözlerin tutulmadığını dile getirdiler” ifadesini kullandı.

AVM’de alışveriş yapan bir kadın kocasına tasma takıp gezdirdi! AVM’de alışveriş yapan bir kadın kocasına tasma takıp gezdirdi!

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Kılıç, “Her gezdiğimiz yerde ortak sorun verilen sözlerin tutulmadığı yönünde oluyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Umut olarak da İYİ Partiyi gördüklerini dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Üçüncü kez geldiğimiz Ilıca’da, vatandaşımızdan sandıkta bize verecekleri destek sözü de bizleri ziyadesiyle mutlu etti. 2023 yılında İYİ Parti iktidarıyla milletimizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.