Bir etkinliğe katılan çiftin mutluluğu ise yüzlerinden okundu.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında program yapan başarılı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, haziran ayında evlendiği İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile görüntülendi.

İLK KEZ YAN YANALAR

Haziran ayında programda bir açıklama yaparak evleneceğini duyuran Müge Anlı, sadece yakın çevresinin katıldığı bir törenle nikah masasına oturdu. Törene ait hiçbir fotoğraf paylaşmayan çift, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette görüntülendi. Gossip Pasta isimli Instagram hesabının yayınladığı görüntüde çiftin mutluluğu yüzlerinden okundu.

muge-anli-ve-esi-sinasi-yuzbasioglu-ilk-kez-yan-15175068_3812_m

Hadise özüne döndü! Hadise özüne döndü!

CANLI YAYINDA EVLİLİK HABERİNİ DUYURMUŞTU

Haziran ayında kendi programında evlilik haberini duyuran Müge Anlı, "Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum" demişti.

GÖZLERDEN UZAK NİKAH KIYDILAR

Müge Anlı, açıklamasının ardından 25 Haziran Cumartesi akşamı gözlerden uzak yapılan bir nikah töreniyle evlendi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile mutluluğa "Evet" diyen Anlı, törene sadece yakın çevresini davet etti ve hiçbir şekilde görüntü paylaşılmasını istemedi. Nikah törenine ait herhangi bir paylaşım yapmayan Anlı, Instagram hesabından soyadının yanına 'Yüzbaşıoğlu'nu ekledi.

Editör: Okebeli83 Okebeli83