Sezal, “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak bizlerden desteğini esirgemeyeceğini dile getiren bir isimle çalışmanın ayrıcalığını yaşıyoruz Mustafa Buluntu.” dedi.

Pide değil ‘pembe’ kuyruğu! Geldiğini duyunca mağazaya akın ettiler… Tanesi 25 bin lira Pide değil ‘pembe’ kuyruğu! Geldiğini duyunca mağazaya akın ettiler… Tanesi 25 bin lira

 ‘İki yıllık pandemi döneminde Ticaret ve Sanayi Odamızı yanımızda görmek isterdik ama maalesef olmadı.’ diyen Sezal şunları söyledi;

“Bizlerin genç ve dinamik bir ekip olmamızı ve artık bu sorunlarla bizlerin yüzleşmesini isteyen ve bu konuda direk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak bizlerden desteğini esirgemeyeceğini dile getiren bir isimle çalışmanın ayrıcalığını yaşıyoruz Mustafa Buluntu. Mustafa Bey bizlere; “artık sorunlarla sizi başbaşa bırakmayacağız, biz de sizin derdinizi dert edeceğiz” dediğinde kalben inanarak bizde bu safta olmak istedik. Şehrimizin eksik ve bir yanı Mahsun turizmini canlandıracağını ve bu gibi hizmetlerin tüm sektörlere can suyu olacağını anladık, inşallah bizler kendi sektörümüz ve şehrimize fayda sağlayacak tüm sektörlere destek amacıyla beyaz bir sayfa açmak istedik.

"BEYAZ SAYFADA BULUŞALIM"

Bu kahraman şehre emeği geçen tüm sanayici ve ticaret ehli zanaatkarlara borcumuzu daha iyi bir temsil ile ödemeyi kendimize görev adlettik beyaz pusulada buluşup beyaz bir sayfa açmak isteyen tüm iş insanlarını yanımızda görmek istiyoruz saygı ve sevgi ile kalın Allaha emanet olun.”