Şeyma Subaşı, yeniden barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşka geldi. Sosyal medya fenomeni sevgilisiyle bir davete katıldı. Şık giyim tarzıyla dikkat çeken Subaşı, sevgilisiyle öpüştüğü anı Instagram'dan paylaştı. Subaşı kareye, "Hey sen" yazarak, kalp emojisi koydu. Sosyal medya fenomeni kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden çift, geçtiğimiz hafta ilişkilerine bir şans daha vermişti.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı’nın bir süredir birlikte olduğu Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Subaşı, sevgilisiyle olan yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından oldukça sık söz ettiren Şeyma Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile yollarını ayırdıktan sonra aradığı aşkı Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'de buldu.

Endonezya'da kızı Melisa ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tatil yapan Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımlarla magazin gündemini sallamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Subaşı, kendisi ve kızı Melisa'nın yolculuk yapabilmesi için sevgilisinin, özel jet bulamayınca bir yolcu uçağı kapattığını Instagram hikayesinden yayınlamıştı. Şeyma’nın bu paylaşımı uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Subaşı, şimdi ise Mısırlı sevgilisiyle romantik anlarını takipçileriyle paylaştı. Subaşı, yaptığı paylaşımına ise kalp emojisi koymayı ihmal etmedi.

"TÜM UÇAĞI BİZİM İÇİN REZERVE ETTİ" 

Öte yandan Şeyma Subaşı ve sevgilisi geçtiğimiz haftalarda Bali'ye tatile gitmişti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, ülkeden ayrılmak için özel jet bulamayınca Alsaloussi, uçak kapatmıştı.

"HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK ETTİĞİMİ BİLİYORDUM" 

Alsaloussi'nin bu jestini takipçileriyle paylaşan Subaşı, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı'na yapılan bu jest sosyal medyada gündem olurken, ünlü isim kısa sürede Twitter'da çok konuşulanlar arasına girmişti.

Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, kendisine gelen eleştirilere; "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" sözleriyle yanıt vermişti.

Milyoner'de 1 milyon liralık son soruya kadar geldi! Yanıtı gördüğündeki tepkisi görülmeye değer Milyoner'de 1 milyon liralık son soruya kadar geldi! Yanıtı gördüğündeki tepkisi görülmeye değer

"TAKDİR EDİLDİĞİMİ HİSSEDİYORUM" 

Mohammed Alsaloussi, tüm yorumlardan sonra sevgilisinin fotoğrafının altına verdiği yanıtla olay oldu. Subaşı'nın sevgilisi, "Normalde hiç yorum yapmam ama bu sefer seni herkesten daha iyi tanıdığımı söylemeliyim ve sen gerçekten tanıştığım en tatlı, en kibar, sevgi dolu insansın ve bu yüzden seni seviyorum. Bunu aşktan kör olduğum için söylemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü seninle sevildiğimi ve takdir edildiğimi hissediyorum. Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum" ifadelerini kullandı.