Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Sendika binasının hazır olduğunu belirten Kemal Aydın şunları söyledi;

“Şehit ve gazi sendikalar Kahramanmaraş il başkanı olarak Kahramanmaraş ofisinizi tutmuş olup Önümüzdeki gün içerisinde inşallah Kıbrıs meydanında ofisimize misafir kabullerimiz olacaktır şehit gazi Sen ailesi olarak tüm kamu kurum da ki kamu çalışanlarına Kapımız açık olduğunu buradan beyan biliyorum şehit gazi Sen olarak her geçen gün daha bir adım öne çıktığımızı sendikacılıkta alışılmışın dışına siyasete yön veren STK olmak için kurulduğumuz ilk günden bugüne sözümüzün ve davamızın vatanımızın milletimizin bayrağımızın kamuda liyakat Özen göstereceğiz.

Adam kayırmacı değil. sarı sendikaların kiralık müdürlerinin söylemleri değil maaşını devletten alıp sarı Sendikanın Emir komutasında iş tutan..?

40 yaşındaki Kaynana 24 yaşındaki damadıyla kaçtı! 40 yaşındaki Kaynana 24 yaşındaki damadıyla kaçtı!

Benden olsun anlayış için değil devlet otoritesi için sendikacılık yapacağımıza bir kez daha Söz veriyoruz.

Tüm Kahramanmaraş'ta hemşerilerime şehit gazi Sen sendikasında bir çay içmeye bekliyor Bundan sonraki zaman diliminde sahada her geçen gün daha Güçlü olmaya Vatanına bayrağını canım pahasına Seven bu topraklar için evladını oğlun torununu kardeşini Şehit vermiş tüm kamu çalışanları yanımızda görmeyi her zaman arz ediyoruz Güçlünün değil haklının yanında olacaklarını inanıyorum Sizler bayrak yere düşmesin diye şehit ve gazi olan neferler siniz ve yakınları bu sendika sizin sizin haklarınız için mücadele eden bir kuruluştur.

Bu  vesileyle Gelecek Partisi' Kahramanmaraş il başkanımız Sayın Muharrem çevik beye de teşekkür ediyorum akşam yemeğindeki program  sendikamız ve Parti faaliyetlerinden Görüş alışverişinde bulundum  bundan sonraki zamanda bizim yanımızda olan tüm partilerin il başkanları ile Parti ziyaretlerimiz  devam edilecektir.”