Ödül Törenimizde, 2021 ve 2022 ilk çeyreği değerlendirilerek 20 dalda ödül verilecektir. Ödüller bağımsız bir komisyon tarafından ele alınıp TUİK, TOBB ve saha ekiplerimizin yaptığı araştırmalar neticesinde başarılı olmuş olan adaylarımızı “30 Eylül Cuma günü  ATO toplantı salonunda” düzenleyeceğimiz törenimizde kamuoyuna açıklanacaktır. Törenimize iştirak edecek olan Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, OSB, TGB, STK ve  üst düzey bürokratlarımız tarafından da ödül sahiplerine ödülleri takdim edilecektir.

18 yaşındaki kızını istismar eden sapık baba, kendi tuzağına düştü 18 yaşındaki kızını istismar eden sapık baba, kendi tuzağına düştü

Sanayi Medya Ödül Törenimizde, Sanayi Ödülü, OSB Ödülü, Sanayici Ödülü, İş İnsaını Ödülü, Firma Ödülü Savunma Sanayi Ödülü,  İhracat Ödülü, Ticaret Ödülü, Teknokent Ödülü, Ar-Ge Ödülü, Yatırımcı Ödülü, Girişimci Ödülü, Devlet Adamı Ödülü, Bürokrat Ödülü, Fuar Ödülü, Tv Programı Ödülü,  Gazete Ödülü, Gazeteci Ödülü, Haber Sitesi Ödülü, Haber Ajansı Ödülü olarak toplamda 20 dalda ödül verilecektir.

Editör: Okebeli83 Okebeli83