Son dönemde yaşanan korkunç zamlar karşısında adeta hayata tutunmaya çalışan aziz milletimize bir itham daha çıktı.

Neymiş efendim; vatandaşımız arz talep dengesini bozmuş o yüzden akaryakıt ve yağ fiyatları astronomik rakamlara ulaşmış. Pes artık. Yuh artık. Ülkemizi 20 yıldır yöneten AKP iktidarına sesleniyorum. Artık düşünün. Birazcıkta hatayı kendinizde arayın. Sorumluluk alın. Sıkışınca dış güçlere, muhalefete şu işi bağlamayın. Geçim sıkıntısı çeken vatandaş 1 lira ucuz ekmek almak için halk ekmek büfelerinin önünde sıra bekliyor ki evime biraz daha maddi katkım olsun. Birden 40-50 lira artan yağ için kuyruğa girmekte çok haklı. Buna sebep olanlar en başta utanmalı. Yağlık ayçiçeği ekenleri, daha geniş anlamda çiftçi adam akıllı desteklenmezse çifti tarlasını ekenilir mi? Ekse bile gübresini rahatlıkla verebilir mi? Hayır, hayır, hayır. 23 liradan mazot alan çifti ekim dikim ya-pa-maz! Yağ da 150 lira olur 300 lira da olur. Bunu herkes bilir. Böyle tarım politikası ile undan, bakliyata, etten, sebze ve meyveye daha çok zam gelir.

Milletimize sürekli sabret, şükret, yağ kuyruğu vardı, mazot kuyruğu vardı, eskiden araba, ev, telefon, buzdolabı, bardak vb. yoktu, fakirlik şöyle güzel, böyle güzel, bunu bulamayanlar ülkeler de var... Hatırlatayım yıl 2022... Uzay ve bilgi çağındayız. Gelişmiş ülkeler uzayda yaşayacak koloni arıyor, aya turizm seferleri düzenliyor. Bu laflar tencereyi doldurmuyor. Açığı kapatmıyor.

 Saha çalışmalarımızda görüyoruz ki herkes çok dertli. Zor durumda. Herkes borçlu. Ucu ucuna yetişiyor. Asgarî ücretli vatandaşımız kamil manada nasıl geçinsin. Çocuklarının isteğini nasıl alsın. Eğitime, sağlığa vb. nasıl para ayırsın. 3-4'e katlayan evi arabayı nasıl alsın. En başta bu pahalılıkta nasıl evlensin.  Bir tarafta birkaç yerden maaş alan bürokratlar, bir tarafta yaşamaya çalışan bu aziz millet. Geçim derdi çekilen yerde insanlar üzgün olur, sinirli olur, boşanmalar artar, aileler bölünür, maneviyattan uzaklaşır, bağlar kopar, birlik bozulur, kimse kimseyi tanımaz. Olan aziz milletimize olur. Açılan yaralar zor kapanır.

Sözlerimi toparlarken  rahmetli merhum hocamız Prof. Dr.Necmettin ERBAKAN'ın birçok kez ayrıntıları ile anlattığı siyonist Haim Nahum doktirinleri ile bitirmek istiyorum.

Anadolu insanını;

1. Aç bırakacaksın,

2. İşsiz bırakacaksın,

3. Borca esir edeceksin,

4. Dininden uzaklaştıracaksın,

5. Böleceksin,

6. Böldüklerini birbiri ile çarpıstıracaksın,

7. Yumuşak lokma haline getirip yutacaksın.

2018 seçimlerini en doğru tahmin eden şirketin anketi! İşte son dönemeçte partilerin oy oranı 2018 seçimlerini en doğru tahmin eden şirketin anketi! İşte son dönemeçte partilerin oy oranı

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olunuz. Saygılarımla...