Bu durum adada ortalığı karıştırdı.

Eski Manchester United menajeri Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo'nun, teknik adam Ole Gunnar Solskjaer tarafından maçın ikinci yarısında oyuna sokulması nedeniyle, geçen hafta sonu Everton ile 1-1 berabere kaldığını söyledi.

Ronaldosuz, United'ın 1-0 önde olduğu maçta sokuru koruyamadı, Everton 65. dakikada bir pozisyon yakaladı ve berabere kaldı.

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda Ferguson'un, karma dövüş sanatları ustası Khabib Nurmagomedov'a "Ronaldo'nun oynamadığını gördüklerinde" Everton'a bir destek verildiğini söylediği duyuluyor.

Kahramanmaraşspor’a teknik direktör dayanmıyor! Kahramanmaraşspor’a teknik direktör dayanmıyor!

Nurmagomedov, Ferguson'a ikinci yarıda Ronaldo'nun oyuna girdiğini hatırlattığında, İskoç ekledi: "Evet biliyorum ... ama her zaman en iyi oyuncularınızla başlamalısınız."

Ronaldo, kendisini ilk kez 2003 yılında Sporting Lizbon'dan 18 yaşında imzalayan Ferguson'un, oyuncunun Old Trafford'a geri dönmesinde büyük rol oynadığını söyledi.

Yedi lig maçında 14 puana sahip olan United, uluslararası aranın ardından bir sonraki maçlarda 16 Ekim'de Leicester City ile karşılaşacak.