Kahramanmaraş’ın taze ve kaliteli tanzim satışların tek adresi olan ve toptan fiyatına perakende satışları ile dikkat çeken Özçam Marketlerin 9. Şubesinin Açılışı MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, iş insanı Mustafa Buluntu, Mehmet Beşen, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan yardımcısı Hakan Dereli davetliler Ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Açılış Programı İlk Olarak Dua Edilmesi Ve Kavurma İkramıyla Başladı.

WhatsApp-Image-2022-10-16-at-01.40.28-2

Özçam Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çam’ın Açılış Konuşması Sonrası Davetliler Tarafından Açılış Kurdelesi Kesilerek Market İçesindeki Reyonlar Gezildi.

Market Müşterileri Özçam Marketlerin Kaliteyi Ucuza Sunduğunu Belirterek Yeni Açılan Şubenin Kendilerini Mutlu Ettiğini İfade Etti.

ÖZÇAM MARKETLER ŞEHİRDE HALKIN TEVECCÜHÜ

Burada Bir Konuşma Yapan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi bu açılışta bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek Özçam marketlerin şehirde halkın teveccühü ile karşılandığına dikkat çekerek Özçam marketler kent ekonomisine gereken katkıyı yaparak istihdam konusunda da birçok haneye katkı sağlıyor dedi.

ÖZÇAM MARKETLER KENTİN ÖZ KAZANIMI

KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mustafa Buluntu İse İşletmenin Açılışının Hayırlara Vesile Olmasını Diledi. İş İnsanı Mustafa Buluntu, Özçam Marketlerin halktaki güvenine dikkat çekerek Özçam marketlerin Kahramanmaraş için yerel marketler anlamında kentin öz kazanım olduğunu vurguladı. Buluntu, Allah rızgını bol versin Özçam market hem kalitesiyle hem ürünleriyle bu şehrin grur kaynağıdır 9. Şubesinin hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

WhatsApp-Image-2022-10-16-at-01.40.28

HEDEFİMİZ 12 ŞUBEYE ULAŞMAK

Özçam Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çam Kahramanmaraşlı Vatandaşların Alışverişte İlk Adresi Olmaya Devam Edeceklerini Söyledi.

Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Hesabınızdan her ay kesilecek! Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Hesabınızdan her ay kesilecek!

Çam şu şekilde konuştu; Biz Özçam marketler olarak kentin gönlünde yer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bu nedenlede her geçen gün bu şehir için daha nasıl faydalı oluruzun kaygısındayız. Bu gün burada 9. Şubemizin açılışını yaptık inşallah en yakın zaman da 10. Şubemizin de açılışını yapacağız.
Hedefimiz şu an için 12 şube sayısına ulaşmak olacak çünkü biz her ürünün doğalını ve tarladan tezgâhlara en tazesini getirerek en uygun fiyatlara halkımıza sunuyoruz. ‘’Dedi.

Editör: Okebeli83 Okebeli83