'Ben bu saç, bu kirpikle nasıl askere gideyim?' 'Ben bu saç, bu kirpikle nasıl askere gideyim?'

Sosyal medya hesabından sağlıkla ilgili paylaşımlar yapan büyükanne, gençlik sırrını açıkladı. Fenomen isim tamamen çıplak uyuduğunu söyledi.

Şu sıralar bir model olarak çalışan Gina, 51 yaşında ve geçmişte birçok güzellik ödülü bulunuyor. Sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapan Gina, yaşıtlarının aksine kendisine bakım yapmayı sevdiğini söylüyor.

İlerleyen yaşına rağmen genç ve zinde görünen Gina, takipçilerine sağlıklı yaşamla ilgili ipuçları da veriyor. Ülkesi Avustralya'da "En seksi 10 kadın" arasına girmeyi başaran Gina, son olarak gençlik sırrını hayranlarıyla paylaştı. 51 yaşındaki fenomen daha sağlıklı olmak adına tamamen çıplak uyuduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda yaşlanma karşıtı bazı tavsiyeler veren Stewart, "Tamamen çıplak uyumak uzun süre daha genç ve sağlıklı kalmanıza yardımcı olabilir. Uyku ve sağlık birbirini takip eden en önemli detaylardır."

"Akıllı uyumanın metabolik etkilerine ek olarak kıyafetlerinizi çıkarmak kan dolaşımını iyileştirir. Bu da kalbiniz ve kaslarınız için oldukça sağlıklı bir ortam hazırlar. Hoşunuza gidecek kaliteli uyku, her ikisi de yaşlanma karşıtı faydaları olan büyüme hormonu ve melatonin salınımını da artırır" dedi.