Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının daveti ve Kahramanmaraşlı iş kadını Nazlı Ceylan Balduk Kurtul’un özel gayretleri sonucu Türkiye’nin her köşesini gezerek tanıtan Rotahane ekibinin bu kez yeni durağı Kahramanmaraş oldu.

Bebeğini yanlışlıkla fırına koyan anne katil oldu! Bebeğini yanlışlıkla fırına koyan anne katil oldu!

 Her Şehri Ünlülerle Geziyoruz’ projesinin iç turizmin gelişmesi adına farkındalık yaratmak için düzenlediği seyahatler tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye’nin her iline gitmeyi hedefleyen Rotahane geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.

Kahramanmaraşlı iş kadını Nazlı Ceylan Balduk Kurtul’un çabası sonucu projenin iş ortağı Bukla Tur tarafından gerçekleştirilen seyahatte Pervin Ersoy ve Bilge Kuru’ya sanatçılar eşlik etti.

2e8e9658-dfcf-470f-a330-0000968a0afd

Doğal güzellikleri, tarihi değerleri ve gastronomik lezzetleri ile Kahramanmaraş’a seyahat eden Rotahane ekibi önce Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.

Gezinin birinci günü Kahramanmaraş’ın doğal güzellikleri ile başladı. Ardından bölgede yer alan tarihi güzellikleri ziyaret ederek keşfettiler.

Gezi boyunca davetlilerin yanından ayrılmayan Kahramanmaraşlı iş kadını Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ise ziyaretçilere kentin tarihi, kültürü ve enfes tatları hakkında bilgiler aktardı.

Balduk yaptığı açıklamada; “Rotahaneyi 2 yıl önce davet etmiştik. Covid sebebiyle 2 yıl ertelemeli olarak geldiler. Biz bu geziye KMTSO KAGİK ekibi olarak çok emek verdik. Kısıtlı zamanda Maraş’ımızı nasıl anlatırız diye çok kafa yorduk. Şehrimiz için çok güzel rotalar oluşturduk ve Rotahaneyi takip eden tüm gezginleri şehrimize bekliyoruz.” Dedi.