Türkiye’nin en güçlü tarikatlarından biri olarak gösterilen Menzil’de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Tarikatın şeyhi Abdülbaki Hüseyni’nin vefatı sonrası liderlik mücadelesi dikkat çekti. Hüseyni’nin 3 oğlunun da Menzil’deki camilerde tövbe vermeye devam edeceği belirtilirken en büyük oğul Muhammed Saki liderliğini günden güne güçlendirdi.

Menzil tarikatının en güçlü Vakfı olarak bilinen Semerkand’tan ayrılarak kendi vakfını kuran Saki  cemaat üzerinde güçlü bir etkiye sahip.

Saki, özellikle bürokrasi çevrelerince de kabul görürken, sosyal medya görüntülerinin paylaşılmasına müsaade ediyor. Camide tövbe verirken, giriş ve çıkışlarında köye gelen tarikat üyeleri tarafından sıklıkla görüntüleniyor.

655cb07447e16

LÜKS MAKAM ARACI
Muhammed Saki’nin son yayınlanan görüntüsünde ise makam aracını yenilediği görüldü. BMW markasının 7 serisine binen Saki’nin aracının değeri yaklaşık 15 milyon TL.
Aracın zırhlı olma ihtimali de değerlendirildiğinde bu fiyat 20 milyona kadar çıkabiliyor.

Aracın BMW 7.40D modeli olduğu görüldü. 

TikTok'ta rezillikler bitmiyor! "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" TikTok'ta rezillikler bitmiyor! "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında"

MENZİL’DE İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Vefat eden Menzil Şeyhi önderliğinde başlatılan Menzil külliyesi ve köydeki inşaa çalışmaları büyük oğul Muhammed Saki döneminde de yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Saki son olarak Menzil’deki yazlık caminin temelini atmıştı.