Ramazan Bayramı nedeniyle Alpedo-Kervan pastaneleri tesisinde üretilen 46 çeşit Ramazan şekeri tezgâhları şenlendirdi.

30 bin metrekare kapalı alanda üretilen birbirinden farklı şeker, çikolata ve lokumlar bayram öncesi Kervan pastanelerinde vatandaşların damak tadına sunuldu.

64961e47-07f9-4378-9c86-b70ce98a3c39

Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Hesabınızdan her ay kesilecek! Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Hesabınızdan her ay kesilecek!

“Bayrama hazırız”

Yapmış oldukları bayram hazırlığı hakkında bilgiler veren Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu,  ramazan bayramı için hazır olduklarını söyledi.

Kervancıoğlu,  “Bizler Ramazan hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Tesisimizde hem yurt içi hem de yurt dışından büyük bir talep var. 30 bin metrekare kapalı alanda hem tatlı, hem dondurma, hem de doğal ürünler ile bu günlerde de ramazan şekeri üretiyoruz. İş yerlerimizde bütün ekibimiz ile beraber üretiyoruz. Kaliteli bir sunuşumuz var. Çok önemli satış ağımız var ve şubelerimizde de hareketlilik var. Biz, bayrama hazırız. Ürünlerimizi vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Onlarda damak tadına lezzetleri gönül rahatlığıyla alıp tüketebilirler. ”diye konuştu.