Konya'da sürü sahipleri, 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden çobana kadın kıyafeti giydirip tecavüz etti Konya'da sürü sahipleri, 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden çobana kadın kıyafeti giydirip tecavüz etti

Tesiste görevli bazı güvenlik görevlilerinin tavır ve davranışlarından da rahatsız olduğunu ifade eden vatandaş, ‘Sanki bir mahalle kabadayısı edasıyla insanlara davranışları çok kaba ve ukala’ sözleriyle yakındı.

Spor için gittiği stadyumda mağdur olan vatandaş başından geçen olayı şöyle anlattı;

“Pazar günü sabah saat 07.00 gibi her gün gittiğim gibi 12 Şubat stadyumuna yürüyüş için gittim. Stadın dış duvarındaki giriş kapısı haftanın altı günü açık olduğu gibi bugün de açıktı. Aracımla içeri girip park ettim.

Giriş kartımı kullanarak statta yürüyüşümü yaptım. 08:15 gibi çıktığımda park kapısı kapanmıştı içeride araçla hapis kaldım. Bunu bir benzeri olayda bir veya bir buçuk ay önce yine rehin kalmıştım.

Bu günde içeride aracımla rehin kalınca daha önceki olayı yaşadığım aynı güvenlik görevlisi olduğunu fark ettim.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kahramanmaraş’ta fazla yürüyüş ve spor alanı olmadığından insanların buraya gelmesini yaşam boyu spor yaparak sağlıklı olmalarını istemiyorlar mı?

Güvenlik görevlisi bayan olmasına rağmen sanki bir mahalle kabadayısı edasıyla insanlara davranışları çok kaba ve ukala, Bu tavırları davranışları kendi inisiyatiflerimi yoksa amirlerinin verdiği direktifler mi?

Park yerine güvenlik görevlisi arabaları personel arabaları alınıyor spor yapmaya gelenlerin park yerini kullanmaları yasakmış, bu yasak yönetimin yasağımı? Yoksa güvenlik görevlilerin keyfine göre konan yasak mı? Haftanın 6 günü serbest olan park Pazar günleri niye yasak.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü insanların spor yapmasını tesislerini kullanması istemiyorlarsa bu açık açık deklere etsinler insanları otoparkta rehin bırakarak, bekleterek çözüm aramasınlar. Bizler de bilelim.”