İnternette ''Satılık Bebek'' Şoku! Yer Türkiye İnternette ''Satılık Bebek'' Şoku! Yer Türkiye

İddialarla ilgili Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlattı.

Olay,  10 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde Nurhak'ın Tatlar Mahallesi'nde meydana geldi. Nurhak Çok Program Lisesi son sınıfında okuyan Furkan Kurt hakkında, okulun sistemine girerek notlarını değiştirdiği iddiasıyla tutanak tutuldu. Kurt, iddiaların asılsız olduğunu belirterek öğretmenlerine tepki gösterdi. Daha sonra arkadaşlarına “Yarın bütün öğretmenler babamdan özür dileyecek” diyerek okuldan ayrılan Furkan Kurt, evine giderek bahçedeki ağaca iple kendini astı.
Furkan Kurt'u ağaçta asılı görenlerin ihbarı üzerine eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Furkan Kurt'un öldüğünü belirlerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MÜFETTİŞ GÖRREVLENDİRİLDİ
Furkan Kurt'un cenazesi, otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Tatlar Mahallesi'nde toprağa verildi. Öte yandan Furkan Kurt'un okulun sistemine girerek notlarını değiştirdiği ve bundan dolayı da tutanak tutulduğu iddialarıyla ilgili de Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce adli soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında görevlendirilen müfettişin okula giderek iddiaları araştıracağı belirtildi.