Seçim çalışmaları için kırsal mahalleleri gezen Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik, mahalle halkının istek ve arzularının yanı sıra sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Gezi sırasında Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi  Tekir Döngel mahallesini de ziyaret eden Başkan Çevik,  burada  mahalle halkının  “yol sorunumuz var, yoğun geçen kış şartları dolayısı ile yollarımız bozuldu, ulaşımda zorluk çekiyoruz.” demesi ile birlikte harekete geçti ve o sorunlu yolu tekrar ulaşıma açtırdı.

İnternette ''Satılık Bebek'' Şoku! Yer Türkiye İnternette ''Satılık Bebek'' Şoku! Yer Türkiye

Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi İl Teşkilatı olarak, seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalleleri ziyaret ederek partimizin politikasını anlatıyoruz. Mahalle halkının sorunlarını dinliyoruz.  Döngele mahallesi ziyaretimizde de mahalle halkı da yoğun geçen kış şartlarında yollarının zarar gördüğünü, ulaşımda sıkıntı çektiklerini ifade ettiler. Bizde parti olarak kahramantv haberi çalma elimizi taşın altına koyduk ve yolu yaptırarak ulaşma açtık.  Ziyaretlerimizde bir çok  kırsal mahalle de bu tip sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Elimizden geldiği kadarı ile parti olarak sorunların giderilmesi için çalışıyoruz” dedi.  

Halkın Gelecek Partisine olan ilgisinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Başkan Çevik, “Vatandaşlarımızın ilgisinden oldukça memnunuz. Bu gibi çalışmalarımız aralıksız devam edecek Bu Gelecek Partisinin ayak sesleridir” dedi.