Vatan Partisi Elbistan İlçe Başkanı Salman Yaşdal hayatını kaybetti.

Elbistan'da düzenlenen cenaze töreninde Yaşdal'ın ailesi, dostları, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kardeşlik Bürosu Başkanı Arif Doğan, Kahramanmaraş il yöneticileri ile çevre ilçelerden yöneticiler yer aldı. Genel Başkan Doğu Perinçek cenazeye çelenk gönderdi. Doğan, Yaşdal'ın Elbistan'a hizmet etmeyi çok sevdiğini belirtti, onu şu sözlerle anlattı:

“Salman Yaşdal ilerleyen yaşına rağmen her türlü fedakarlıkta bulunarak Elbistan'da Vatan Partisi'nin bayrağını dalgalandırıyordu. Salman, Elbistan'ı çok seviyordu. Ailesi şehir dışındaydı. Elbistan'a hizmet etmeyi çok seviyordu. En büyük ideali Vatan Partisi'ni birinci parti yapmaktı. Bu çabaları sonuç da verdi. Üretim Devrimi Kurultayı yaptık burada. En kalabalık açılışları, en kalabalık etkinlikleri yaptık. Sadece parti ve aile çevresinde değil Elbistan'da da çok seviliyordu. Siyasi partiler, sendikalar gibi kitle örgütlerinde ve yerel basında da çok seviliyordu. Her açıklaması yerel basında manşet oluyordu.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı! Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı!

“80 öncesi TİKP döneminde de partiliydi. Bir ara ayrı kaldı. Ayrı kaldığı zamanlar için 'Vicdan azabı çektim' derdi. Sonra Ergenekon kumpasları döneminde partiye döndüğünde 'Ben tekrar evime yuvama döndüm. O kadar mutluyum ki, kendimi çok iyi hissediyorum. Burası en iyi mücadeleyi vereceğim yer.' diyordu. Partisini çok seviyordu. Aydınlık'ı çok seviyordu. Her sabah Aydınlık okumadan rahat edemezdi. Ulusal Kanal'ı 24 saat izlerdi. Partinin siyasetini en iyi şekilde bilen, yayan ve özümseyen abimizdi. Elbistan için, Kahramanmaraş için, ülkemiz için büyük bir kayıp. Yakınları, arkadaşlarının başı sağolsun. Bizim için de büyük bir kayıp.”