Son duyurulardan birinde 3.500 TL'den başlayan farklı türden araçların satılacağı ilan edildi.

Devlet kurumlarına ait olan araçların ekonomik ömürleri dolduğunda ihale ile elden çıkarılırlar. İlgili kamu kurumları aracın durumuna göre, marka model ve kullanımlarına oranla bir fiyat belirler. Belirlenen muhammen bedel üzerinden ihale düzenlenir. İhaleye başvuruda bulunanlar tekliflerini sunarlar ve teklifin kendisinde kalması durumunda araçları alırlar. 

EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ 11 ARAÇ SATILACAK

Yayımlanan duyuru kapsamında; Kahramanmaraş Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Milli Emlak Şefliği 11 araç için ihale düzenleyecek.

Benzine kallavi zam geliyor! Benzine kallavi zam geliyor!

22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek ihale İstiklal Mah. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Bulv. 36/A Onikişubat Kahramanmaraş adresinde yapılacak.

İhale komisyon huzurunda düzenlenecek. İhale ile traktör, otomobil, motosiklet, kamyon ve eskiden ambulans olan araçların satışı yapılacak.

Araçların marka model tip özellikleri aşağıda tabloda ilan edilmiş durumda. Tabloda ayrıca araçların satış detayları ve muhammen bedelleri de yer alıyor. 

Araç Satış Tablosu

11-ekonomik-arac-kahramanmaras

Araç satış listesinde yer alan herhangi bir araç için yada birden fazla araç için teklif verecek olanlar 22 Mart tarihine kadar başvurularını işlemlerini tamamlayacaklar.

İhaleye katılmak için ilk işlem olarak tabloda Kahramanmaraş Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Milli Emlak Şefliği'nin açıkladığı geçici teminat bedelleri ödenecek makbuzu alınacak ve kuruma teslim edilecek. 

Başvuruların tamamlanması için makbuzun dışında T.C. Kimlik numarasını içeren nüfus cüzdan suretini vermeleri, adres beyanında bulunmaları, tüzel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, borcu yoktur belgesi almaları ve varsa vekaletnamelerini vermeleri gerekmekte. 

Tüm bu evrakları toplayanlar Kahramanmaraş İl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Tasfiye Servisine teslim edecekler. Başvuru işlemleri posta yoluyla da yapılabilecek ancak kurum postada yaşanacak sorunlardan kişinin kendisinin sorumlu olduğunu hatırlattı. İhale ilanları ile ilgili olanlar milli emlak müdürlüğünün web sitesinden yada 0 (344) 223 53 69 telefon numarasından detaylı bilgi.