Bebeğini yanlışlıkla fırına koyan anne katil oldu! Bebeğini yanlışlıkla fırına koyan anne katil oldu!

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun eşi Sevilay Coşkun ile birlikte, 15-21 Mayıs Aile Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Biz Büyük Bir Aileyiz” temalı kortej yürüyüşüne katıldı.

Valilik Koordinasyonun da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından aile kurumunun önemine farkındalık oluşturmak için düzenlenen yürüyüş etkinliği,Kıbrıs Meydanı’ndan başlayarakAtatürk Anıtı’na kadar devam etti.

Yürüyüşün ardındanaile birlikteliğine dikkat çekmek amacıyla; ilgili kurumlarımızınhazırlamış olduğu stantları ziyaret eden Vali Coşkun ve protokol üyeleri, yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Coşkun burada yaptığı açıklamada,Aile Haftası münasebetiyle,aile kurumuna farkındalık oluşturmak için bazı etkinlikler ve çalışmalar yapıyoruz. Kuşkusuz ki aile birlikteliğinin sağlanması,huzurlu bir yuva ve sağlıklı bir neslin inşası adına oldukça önemli. Bu uğurda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza vekurumlarımıza teşekkür ediyor, “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla, Aile Haftamızın kutlu olmasını temenni ediyorum, dedi.

Yürüyüşe Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Eken,Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, koruyucu aileler, vatandaşlar ve ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile personel katıldı.