Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklamada, ülkenin önemli bir bölümünde yağışlı havaların hakim olacağı belirtildi.

Yurt genelinin haftanın ilk gününde parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, İç Ege, Marmara'nın doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri, Karadeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ve Hatay çevreleri ile Doğu Anadolu’da kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Yağışların Bolu, Düzce, Karabük, Osmaniye çevreleri, Sakarya ve Kocaeli’nin iç kesimleri, Kahramanmaraş'ın batı ve Adana'nın doğu ilçeleri ve Hatay'ın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması beklendiği için ortaya çıkabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Eski damat katliam yaptı! 4 ölü! Eski damat katliam yaptı! 4 ölü!

Fırtına uyarısı

Yarın sabah saatlerinden itibaren rüzgarın, Doğu Akdeniz kıyılarında, yer yer Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerin kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına biçiminde esmesi beklendiği için ortaya çıkabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Akdeniz 

Parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, Hatay çevreleri ve iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde geçmesi bekleniyor.