40 yaşındaki Kaynana 24 yaşındaki damadıyla kaçtı! 40 yaşındaki Kaynana 24 yaşındaki damadıyla kaçtı!

Yeni kurulan Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun seçimli Genel kurulu, Ankara’daki The Green Park Otel’de yapıldı. Seçime tek aday olarak giren İbrahim Türkiş, kullanılan 119 oyun 111’ini alarak Federasyonun ilk başkanı oldu. 8 oy ise geçersiz sayıldı

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nda 1. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan seçilen İbrahim Türkiş’in listesinde yer alan Hemşehrimiz Şahin Hopur, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanvekilliği görevine getirildi. Hopur’un Bu göreve getirilmesi Kahramanmaraş’ta memnuniyetle karşılandı.

ŞAHİN HOPUR KİMDİR?

Kahramanmaraş merkez doğumludur. 7 yaşlarında güreşe başlamış olup. Milli güreşçi olmasının yanı sıra Malatya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden mezun olmuştur. 2005-2008 yıllarında Suriye Milli Güreş Takımı Antrenörlüğü yapmıştır. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanıdır. Kahramanmaraş Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Müdürlüğü yapmıştır. Türkoğlu  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü de yapan Hopur,  İlçe Evli ve 2 çocuk babasıdır. Hopur, son oalrak  Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekilliği görevine de getirildi.