Kuzu etine zam yağmuru! Kuzu etine zam yağmuru!

Kahramanmaraş’ın yeni kazanımlar elde etmesi için çaba sarf eden Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, Meclis Başkanı Ökkaş Karayağlı ve beraberlerindeki heyetle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyarette Kahramanmaraş’la ilgili ekonomik gelişmeler ele alındı.

Başkan Narlı ve ekibi daha sonra Tarım İşletmeleri Genel Müdürü (TİGEM) Dr. Hasan Gezginç’i makamında ziyaret etti.

8104b06a-85d0-4a57-88b3-0d4565b9ccd1

Başkan Mustafa Narlı, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş Ticaret Borsası o bölgenin önemli bir borsasıdır. Biz bu görevi büyük bir liderden devraldık, Ahmet Duran Balsuyu’ndan. Ona buradan teşekkür ediyorum, ellerinden öpüyorum. Ondan bayrağı devralmak herkese nasip olmaz. Bundan sonra sorumluluğumuz biraz daha arttı. O sorumluluk bilinci içinde Kahramanmaraş’ı daha üst seviyelere taşımak için elimizden geleni yapacağız.”

“RİFAT BAŞKAN BİZİM ABİMİZ”

“Rifat Başkan bizim ağabeyimiz. Onu çok seviyoruz. O bizim için bir değer. O da sağ olsun bizi bağrına bastı. Zaten biz hemşehr iyiz. Kayseri, Maraş, Adana yanı başında hepsi aynı il. Bizi sıcak karşıladığı için teşekkür ediyorum.” Dedi.

“BİZ BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Mayıs ayında yapılacak TOBB seçimleriyle ilgili soruyu da yanıtlayan Narlı,  “Başkanımız bize emreder biz de yaparız. Biz onunla yıllardır çalışmaktan mutluyuz. Biz başkanımızın yanındayız, o bize ne emrederse biz onun gereğini yaparız.” Şeklinde konuştu.

Editör: Ayhan GEDİK