Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık büro amirliği ekipleri hurda malzemeyi çalan şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

Gurbetçi terörü! Hadi bunları Hollanda da yapsana! Gurbetçi terörü! Hadi bunları Hollanda da yapsana!

Kamera çalışması sonucu malzemeleri çalan aracın 46LT… Plakalı Ford Transit marka araç olduğunu tespit eden ekipler çalışma yaptığı esnada şüpheli aracı Sanayi içerisinde görmesi üzerine yakalamak için dur ihtarında bulundu.

Dur ihtarına uymayan araç kovalamaca sonucu Yahya Kemal mahallesinde yakalandı. Yakalanan araç ve araç içerisindeki şahıs incelendi, aracı kullanan Gazi K.(20) isimli şahsın ehliyetsiz olduğu ve malzemeleri çalan şüphelinin de bu şahıs olduğunu tespit eden ekipler şüpheliyi gözaltına aldı.

Suçunu itiraf eden şüpheli malzemeleri hurdacıya sattığını söyleyerek yakalanan hurdacıya da adli işlem başlatıldı. Şüpheli Gazi K. (20) isimli şahsa Ehliyetsiz araç kullanma, dur ihtarına uymama, Trafik güvenliğini tehlikeye atma maddelerinden de Trafik cezası yazıldığı Emniyetteki işlemlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelinin adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.