Yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu (Kars, Ardahan, Iğdır ve Van dışında), Güneydoğu Anadolu ile Samsun, Amasya, Tokat, Bayburt ve Çorum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege ve Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz (Sinop dışında) ile Nevşehir, Niğde, Mersin, Adana ve Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

273035511_244996281141905_5454361581922358630_n

55 ile kodlu uyarı

Meteorolojiden İstanbul, Ankara, İzmir dahil 55 ile de sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı.

Bebeğini yanlışlıkla fırına koyan anne katil oldu! Bebeğini yanlışlıkla fırına koyan anne katil oldu!

Turuncu kodlu uyarı yapılan iller: İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Çankırı, Kastamonu, Tokat, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin.

Sarı kodlu uyarı yapılan iller: Ankara, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Kütahya, Bilecik, Uşak, Denizli, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Kütahya, Konya, Karaman, Mersin, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Amasya, Aksaray Nevşehir, Adana, Niğde, Yozgat, Sivas, Kahramanmaraş, Gümüşhane, Bayburt