Aşk, ihtiras, aldatma! Yeni eşten, eski eşe çıplak fotoğraflı tuzak Aşk, ihtiras, aldatma! Yeni eşten, eski eşe çıplak fotoğraflı tuzak

Sağlık sistemindeki Randevu almanın giderek zorlaştığı hastanelere şimdi de kota geliyor.

Bakanlık yetkilileri tarafından Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerinin bilgi işlem merkezleri ve bilgisayar firmalarına bir ayda en fazla 3 randevu alınabilmesi için bilgi verildi belirtiliyor.

Uygulamaya tepki gösteren doktorlar, vatandaşlara “30 günde en fazla 3 randevu alabilirsiniz” mesajları gönderilmeye başladığını aktarıyor.

Birgün'den Sibel Bahçetepe'nin haberine göre Muayene randevularına kota getirilmesine tepki gösteren Dr. Demir ve Dr. Kılıç, hastalara da mesaj iletildiğini kaydederek, şöyle dedi:

“Kamu üniversite hastaneleri ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında muayene ve ameliyat randevusu alamayan veya çok ileri tarihlere alabilen vatandaşlara, Sağlık Bakanlığı yeni bir uygulama ile randevuya kota uygulaması getirdi. Randevu için müracaat eden vatandaşlara ‘30 günde en fazla 3 randevu alabilirsiniz’ mesajları göndermeye başladı."

Editör: Okebeli83 Okebeli83