Bebeğini banyo penceresinden apartman boşluğuna attı! Bebeğini banyo penceresinden apartman boşluğuna attı!

Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının “Bayram tıraşı Göksun Esnafından” temalı Organizasyonuyla Göksun’da hizmet veren Erkek ve Bayan Kuaförler tarafından öğrencilere ücretsiz Bayram Tıraşı yapıldı.

Nevzat Pakdil Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda önce ki gün gerçekleşen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar,İlçe Tarım ve Orman Müdür Dr.Mesut Kıraç ve Ziraat Odası Başkanı Selim Cüve katıldı.

Toplamda 150 Öğrencinin Bayram Tıraşının ücretsiz yapıldığı etkinlikte Protokol mensupları öğrencilerle buluştu ve etkinlikte görev alan Kuaförlere teşekkür ettiler.

“Bayram tıraşı Göksun Esnafından” temalı etkinliğe ilişkin Gazetecilere açıklamada bulunan Göksun Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, 23 Nisan günü Göksun YİBO’da yapmış olduğumuz “Bayram tıraşı Göksun Esnafından”

Sosyal etkinliğimize destek veren el emeğini ve göz nurunu esirgemeyen tüm bayan ve erkek kuaför arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayan ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Şeref Akpınar, ilçe Tarım ve Orman Müdürümüz Dr.Mesut Kıraç Bey’e  ve Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce Bey’e esnaflarım adına teşekkür ederim dedi.

Etkinlik İlçede takdir topladı.