Kaymakam Vural, hükümet konağı önünde kurum müdürleri ve birim amirleri tarafından karşılandı. Daha sonra makamına geçen Kaymakam Vural, kurum müdürleri ve birim amirlerinden sorumluluk alanlarındaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Elbistan Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, makamındaki ilk değerlendirmesinde Elbistan’da görev yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Elbistan’ın her bir ferdini aileden kabul edeceklerini vurgulayan Kaymakam Vural, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanımıza böylesine önemli bir vazifeyi şahsıma tevdi ettikleri için saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.

Kahramanmaraş'ımızın büyük ve güzel ilçesi olan Elbistan ilçemizde göreve başlamaktan memnuniyet duydum. Sayın Valimizin emir ve himayelerinde, Sayın Bakanımız Mahir Ünal başta olmak üzere Sayın milletvekillerimizin destekleri ile yerel yönetimlerimiz ve siyasi parti temsilcilerimiz ile istişare içinde ilçemizin huzuru, refahı ve kalkınması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Birinci önceliğimiz, vatandaşımızın kamu kurumları ile ilgili iş ve işlemlerinde memnuniyeti olacak. Vatandaşımız, her ne sorunu ve ya da talebi varsa her zaman güler yüzle ve çözüm odaklı bir anlayış doğrultusunda hizmet alacak. Koordinasyona önem vererek Elbistan’ımıza kalıcı eserler bırakma gayretinde olacağız.

Kaldırımda bulduğu insan bacağını yedi! Dehşet olay Kaldırımda bulduğu insan bacağını yedi! Dehşet olay

Elbistan’ın kalkınması ve daha da güzelleşmesi noktasında elimizden gelenin en iyisini yapıp kalıcı eserler bırakmak hedeflerimizin başında geliyor. Bunu sağlamak için de tüm kurumlarımızla beraber çalışacağız. İlçemizin refahı için gereken projelerin hazırlanıp hayata geçirilmesi sürecine kadar her aşamayı adım adım takip edeceğiz. Halihazırda süren yatırımlar ve projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde bunlarla ilgili de gerekli inceleme ve değerlendirmeleri de yapacağız” şeklinde konuştu.