TikTok'ta rezillikler bitmiyor! "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" TikTok'ta rezillikler bitmiyor! "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında"

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) Personel A.Ş. tarafından yayımlanan personel alımı ilanına göre, 1 makine mühendisi, 1 elektrik mühendisi, 1 laborant, 2 tekniker, 5 teknisyen, 12 vardiya operatörü ve 8 de beden işçisi çalıştırılacak.

Mühendis ve laborantlar için üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun olma şartı aranacak. Teknikerlerde ise ön lisans mezunu olması isteniyor. Teknisyenler de meslek liselerinin elektrik, elektronik ve metal işleri bölümlerinden mezun olma şartını taşıyacak. Vardiya operatörlüğü için başvuranlar lise ve dengi okul mezunu olacak. Beden işçisi adaylarında ise en az ilkokul mezunu olma şartı istenecek.

Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olan adaylar, 19 - 21 Eylül 2022 tarihleri arasında https:/maraskaski.gov.tr/ web adresi üzerinden online başvuru yapabilecek.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar KPSS puanı ve diploma notu sıralaması esas alınarak, her bir pozisyon için sınav hakkı kazanacak 6 adaydan; 3’ü KPSS puanına, 3’ü ise diploma notuna göre çağrılacak. Sıralamaya giren adaylar için yazılı ve/veya sözlü sınav yapılacak.

Editör: Okebeli83 Okebeli83