"Memelere özgürlük" isteyen fenomene dava! "Memelere özgürlük" isteyen fenomene dava!

Örgütün kaçan lideri kovalamacanın sonunda saklandığı umumi tuvalette kıskıvrak yakalandı.

Denizli merkezli olarak Antalya, Muğla ve Kahramanmaraş illerinde düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda, yaşlıları hedef alan 5 kişilik organize suç örgütü çökertildi. Son kurbanları olan 2 yaşlıyı 410 bin TL dolandıran ve JASAT'ın "Tokat" kod adlı operasyonuyla çökertilen örgütün lideri, izini kaybettirmek için 3 araç değiştirerek ulaştığı umumi tuvalette kıskıvrak yakalandı.

0x0-1654415440596

Denizli'nin Çameli ilçesinde kendisini jandarma personeli olarak tanıtan 2 şüphelinin, irtibat kurdukları yaşlı karı kocayı 'Elinizdeki ziynet eşyaları suça karışmış. Gerekli incelemenin yapılması için bize teslim edilmesi gerekiyor" diyerek dolandırılmasının ardından Çameli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Şüphelilerin yakalanması için titiz bir çalışma gerçekleştiren İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olayın organize bir şekilde gerçekleştirildiğini belirledi. Genişletilen soruşturma çerçevesinde, aynı şüphelilerin Tavas ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı bir kadını daha dolandırarak, ameliyat olmak için biriktirdiği parayı alıp kayıplara karıştığı tespit edildi.

SUÇ ÖRGÜTÜNE 'TOKAT' VURULDU
Denizli JASAT koordinesinde Çameli, Tavas ve Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katılımıyla yürütülen çalışmalarda, Acıpayam ilçesinde saklandıkları öğrenilen 2 şüphelinin, farklı illerde de bağlantıları olan organize bir suç örgütünün parçası oldukları ortaya çıkartıldı. Suç örgütünün çökertilmesi için başlatılan "Tokat" kod adlı operasyonda, Antalya, Muğla ve Kahramanmaraş'taki örgüt üyeleri saklandıkları adreslerde gözaltına alındı.