Başkan Ahmet Davarcıoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle 'gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır.'şeklinde mesaj verdi; "Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.s.)'in bir bayram günü, hutbe verirken ashabına seslendiği gibi: 'Bugün ilk işimiz, (bayram) namazını kılmak, sonra dönüp kurban kesmektir. Kim böyle yaparsa sünnetimize uymuş olur.

Bundan dolayı bayramları bayram gibi yaşayalım ve yaşatalım. Bunun için önce ailemiz ve akrabalarımızla yakınlık kurup muhabbet edip bayramlaşalım. Bu bayram dargın olduğumuz hiç kimse bırakmayalım. Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır düsturuyla dostluğu, sevgiyi, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, insanların barış ve kardeşçe yaşadığı bir ülkede paylaşmayı en önde tutarak, büyük-küçük, zengin-fakir, kadın-erkek , dul- yetim, herkesin birlikte sevindiği, mutluluklarını dahi paylaştığı bir bayram yaşayalım.

Çünkü bayramları diğer günlerden farklı kılan, bu yüce erdemlerin yaşanması, bütün ümmetin aynı heyecan ve manayı hissetmesidir. Bayramlar aynı zamanda  milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Aşımızı, ekmeğimizi soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaşarak mutlu bir bayram yaşalım. şeklinde ifade etti.

Bebeğini banyo penceresinden apartman boşluğuna attı! Bebeğini banyo penceresinden apartman boşluğuna attı!